Skip to main content

Din bedrift kan spare mye med en billigere strømavtale

Viste du at 9 av 10 bedrifter betaler for mye for strømmen? Det har vi lyst til å gjøre noe med! Vi hjelper deg med å finne en bedre strømavtale for din bedrift – helt gratis!

SLIPPER ANBEFALER

Spotprisavtale for bedrift

Vi anbefaler bare avtaler uten skjulte priselementer og uten binding- og oppsigelsestid. Det er ikke for godt til å være sant, fordi det er sant.
Slipper tjener penger når våre kunder får lavere strømregninger enn før, dette fungerer i praksis som en prisgaranti for deg

Priser og vilkår

  • Påslag: 2,4 øre/kWh (inkl. el-sertifikater)
  • Månedsbeløp: 35 kr/mnd
  • Ingen skjulte kostnader
  • Ingen binding- eller oppsigelsestid

Hvordan er det så billig?

Vi scanner strømmarkedet hele tiden for å finne de billigste og minst lurete strømavtalene for din bedrift. Vi leter etter bedre strømavtaler hele året rundt!

Det er vanskelig å finne gode strømavtaler for bedrifter

Det er ikke lovpålagt å opplyse om alle priselementer i bedriftsavtaler. Bedrifter kan lokke med spotprisavtaler med et lavt påslag, også tjener de dette inn igjen med å ta seg altfor godt betalt på el-sertifikater, regulering- og handelskostnader. I bedriftsmarkedet virker det dessverre som normen er dårlige vilkår, uforståelige priselementer og lange bindingstider. Det ønsker vi å gjøre noe med!
Bedriftsmarkedet på strøm er enda mer kaotisk enn privatmarkedet. Det finnes over 100 strømselskap som tilbyr bedriftsavtaler, men de fleste ønsker ikke å vise frem egne priser og vilkår på hjemmesidene sine – det er vanlig å måtte ta kontakt for å få et tilbud. Dette gjør at det er både tidkrevende og vanskelig å sammenligne avtalene.
Det er enklere med strømavtale for bedrift fra Slipper!

Få gratis konsultasjon på din bedrifts strømavtale

Lurer du på om din bedrift har en god eller dårlig strømavtale? Send oss en kopi av din faktura til [email protected] så skal vi hjelpe deg!
Det er både uforpliktende og helt gratis.
Få kontroll over strømavtalen til bedriften sammen med Slipper!
Vi finner de beste strømavtalene for deg og din bedrift!

En strømavtale som fungerer for alle bedrifter

Våre bedriftskunder er alt fra borettslag, sameier, kontorlokaler, idrettsklubber, restauranter, og til og med oppdrettsanlegg for laks! Ta kontakt så fikser vi resten, så slipper du å tenke mer på strøm.
Slipper og din bedrift er på samme lag om strømmen!

Vi er på samme lag

Slipper er en helt uavhengig tjeneste.
Vi jobber for deg – og bare deg.