Skip to main content

Vilkår for bruk av Slipper appen

1. Introduksjon

Takk for at du har installert appen vår! Ved å laste ned og bruke appen vår godtar du disse bruksvilkårene og vår personvernerklæring.

Denne avtalen inngås mellom deg som laster ned appen («deg, «du», «din», «ditt») og Slipper AS («oss», «vi», «vår», «Slipper»). Slipper appen er en tjeneste for å gi privatpersoner oversikt og kontroll over strømutgifter samt funksjonalitet og verktøy for å redusere disse.

2. Om appen

Slipper appen er en gratis app som tilbyr visning av spotprisene for i dag og i morgen, historiske spotpriser samt estimater på hvor mye noen bruksområder ved strøm koster. Mer funksjonalitet som strømforbruk, nettleie, strømstøtte og smartstyring m.m. vil komme i fremtidige versjoner.

3. Elektronisk kommunikasjon

Ved å godta denne avtalen aksepterer du at denne avtalen, samt fremtidige endringer, inngås elektronisk. Du godtar samtidig at tjenester og verktøy du kobler deg på i appen, kommuniserer med deg elektronisk ved e-post og/eller push-varsler på din enhet.

4. Apper og tjenester fra tredjeparter

Vi benytter tredjeparter for å håndtere eventuelle henvendelser og kommunikasjon med våre brukere. Zendesk benytter vi for å svare og behandle dine henvendelser fra kontaktskjema i appen. Mailchimp benytter vi for å sende oppdateringer om appen, nyheter og markedsføringsmateriale som er relevant for Slipper dersom du har valgt å bli oppdatert.

Les mer om hvordan data blir håndtert i tredjeparter i vår personvernklæring.

5. Ditt ansvar

Du har selv ansvar for at opplysningene du gir til oss er oppdaterte og korrekte. Dersom du melder deg på å bli oppdatert om appen, eller sender oss en henvendelse i kontaktskjema, bekrefter du at du gir oss din egen e-postadresse og du ikke vil legge til e-postadresser som ikke tilhører deg selv.

6. Begrensninger

Vi har iverksatt rimelige tiltak for å sikre at appen fungerer. Det kan allikevel være midlertidig nedetid grunnet tekniske problemer, serverfeil, vedlikehold eller uforutsette hendelser. Slipper forbeholder seg retten til når som helst, med eller uten forutgående varsling og uten noe ansvar, å endre eller fjerne funksjoner og eller tjenester i appen.

7. Garantier, ansvarsfraskrivelser og force majeure

Ved å bruke appen aksepterer du at det kan være feil i appen, informasjon i appen og i kommunikasjonen vi leverer. Vi fraskriver oss alle garantier ved råd og opplysninger som har fått fra oss. Vi kan ikke garantere at spotprisene, kostnadsestimatene eller eventuell annen informasjon vi leverer, vil være nøyaktige.
Vi fraskriver oss alt ansvar for feil eller forsinkelser i avtaleoppfyllelsen som skyldes uforutsette hendelser, som force majeure eller andre årsaker utenfor vår kontroll.
Ved å bruke appen aksepterer du at rettighetene dine ved problemer eller misnøye til appen er å avinstallere appen og slutte å bruke våre tjenester.
Bestemmelsene i dette avsnittet påvirker ikke dine lovfestede forbrukerrettigheter og anvendes i den utstrekning gjeldene lov tillater.

8. Hvordan dine personopplysninger behandles

For at du skal få svar på eventuelle henvendelser til oss, for å bli oppdatert om appen, trenger vi å samle inn og behandle personopplysninger. Dersom du ønsker at vi skal holde deg oppdatert om appen og om nye tjenester, verktøy og produkter trenger vi din e-post for å kommunisere med deg. Det er valgfritt å bli holdt oppdatert, og du gir oss kun din e-post dersom du ønsker. Vi benytter en tredjepart for Mailchimp som verktøy for utsendelse av oppdateringer.

Kontakter du oss med kontaktskjema i appen, spør vi etter navn og e-post slik at vi kan besvare din henvendelse.

9. Endring i vilkårene

Noen ganger kan vi endre avtalevilkårene, for eksempel når vi legger til nye ting og funksjoner i appen. Avtalevilkårene kan også endres på grunn av lover og regler. Vi varsler deg hvis det er viktige endringer. Mindre endringer som ikke påvirker deg vesentlig, blir ikke varslet. Hvis du ikke vil bruke tjenesten med de nye vilkårene, kan du si opp avtalen din ved å kontakte oss.

10. Rettigheter

Slipper eier eksklusivt alle rettigheter til tjenesten og alt som publiseres i appen. Dette innholdet omfatter, men er ikke begrenset til, tekst, data, apper, digitale tjenester, grafikk, lyd, bilder, typografi, integrasjoner og kode. Alle dokumenter som distribueres gjennom appen eller på nettsiden, er under Slipper sitt eierskap.

11. Redistributører

Slipper forbeholder seg retten til å bestemme plattformene for redistribusjon av appen. Følgende redistributører er godkjent av Slipper AS:

  • Apple App Store
  • Google Play
  • Huawei AppGallery Appstore

12. Tvister

Disse vilkårene skal tolkes i henhold til norsk rett. Oslo er verneting for tvister som ikke lar seg løse i minnelighet.

13. Slik kan du kontakte oss

Slipper AS
Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo
Org. nr.: 925 082 805