Tjenesten som utfordrer strømbransjen

Slipper er en norsk startup etablert i 2020. Teamet bak Slipper har én målsetning; bidra til ett mer konkurransedyktig, bærekraftig og rettferdig strømmarked.

Slipper tar opp kampen med strømbransjen
Strømmarkedet er forvirrende

Welcome to the (strøm)jungle

Det finnes mer enn 150 ulike strømselskap i Norge i dag, og enda flere strømavtaler. Kanskje ikke så rart at noen omtaler det som en strømjungel?

Mange opplever strømmarkedet som komplisert og uoversiktlig. Ifølge Forbrukerrådet er det så mange som en av to kunder som føler seg lurt.

High five - vi deler besparelsen

Vår visjon

Den dagen ingen blir lurt til å betale for mye for strøm, da har vi lykkes.

Problemet i strømbransjen i dag

Forbrukerdirektør Inger-Lise Blyverket sa en gang på Dagsnytt 18: «strøm er strøm». Vi er helt enige. Det finnes hverken bra eller dårlig strøm. Strøm burde derfor vært et fryktelig enkelt produkt.

Problemet i dag er er at mange strømselskap ikke ser ser tjent med et transparent og ærlig strømmarked, fordi de tjener mer penger desto dårligere strømavtale kunden har. Derfor er de også tjent med at strømmarkedet forblir unødvendig komplisert og lite transparent.

Vi har løsningen!

Slipper er tjenesten som utfordrer strømbransjen. I motsetning til strømselskapene som tjener mer penger desto dårligere strømavtale kunden har, er vårt insentiv alltid å sikre kunden den beste strømavtalen. Vi har rett og slett snudd forretningsmodellen til strømselskapene opp ned.

Å være Slipper kunde er på en måte som å ha en gratis forsikring mot å bli lurt. Vi sørger for at våre kunder alltid har de beste strømavtalene, og styrer unna de useriøse aktørene i strømbransjen. På denne måten bidrar vi til et mer konkurransedyktig, bærekraftig og rettferdig strømmarked!

Vår reise

Den klare idéen

Mars 2020

Våren 2020 skulle vi egentlig seile over Atlanterhavet, men så slo pandemien til – og båten ble etterlatt på Bahamas. Livet var snudd på hodet- fra eventyr på havet til arbeidsledige i Oslo.

Som for mange andre under pandemien ble økonomien trangere. Vi begynte derfor å undersøke hvor det var mulig å spare penger – og startet med strømregningen. 

Vi ble sjokkert når vi skjønte hvor mye vi hadde overbetalt til strømselskapene – over flere år.  Og slik ble idéen til Slipper født.

Fra idé til virkelighet

Mai 2020

Slipper AS ble stiftet av gründerne Joakim Stene Preston, Jon Stensåsen og Viktor Lange Lundaas mai 2020.

Samme måned hadde Slipper sine første 10 pilotkunder – mødre, fedre, venner og familie. På dette tidspunktet er strømprisen i Norge historisk lav.

Funfact: Ikke alle gründere starter i en garasje – Slipper startet faktisk i lokalene til en pizzarestaurant vi fikk låne gratis under pandemien.

Lansering av Slipper

Juni 2021

Norges første strømshopper blir lansert sommeren 30. juni 2021. Samme måned når vi milepælen 1 millioner kroner spart for våre kunder.

Videre vekst og utvikling

September 2022

Slipper fortsetter å vokse og bikker 1 000 kunder uten å ha brukt en krone på markedsføring. Høsten 2022 er strømkrisen i Europa et faktum, og vi opplever rekorddyre strømpriser i Norge.

Veien videre

I dag

Den originale trioen har i dag vokst til et team på 10 dedikerte strømshoppere. Det er fortsatt mye som gjenstår for å rydde opp i strømbransjen, og vi gleder oss til fortsettelsen!

lyn ikon

Klar for å slippe?

Det tar to minutter – vi fikser resten!

Slipper i media

 • «Noen av kundene våre har spart mer enn 10.000 i året»

  Slipper intervjuet av Avisa Oslo i en sak om at mange frykter økte strømpriser.

 • Joakim Stene Preston og Viktor Lange Lundaas

  «Gründere utnytter strømselskapenes lokketilbud»

  Slipper omtalt i Dagens Næringsliv i en sak om at stadig flere klager på strømselskapene.

 • Europower logo

  «Når ingen tjener penger, men alle tar ulik pris»

  Debattinnlegg i Europower Norge: Slipper problematiserer uklar markedsføring i strømbransjen.

 • dn logo

  «Det store strømstøtteranet»

  Debattinnlegg: Slipper skriver om hvordan av Norges største strømselskap har tatt seg grovt overbetalt av kundene sine over lengre tid.

 • «Legg ned strømsselskapene»

  Debattinnlegg: Slipper skriver at strømselskapene på mange måter et helt unødvendig og fordyrende mellomledd, slik bransjen fungerer i dag.

Slipper klemmer

Vi er på samme lag

Slipper er en helt uavhengig tjeneste.
Vi jobber for deg – og bare deg.

Med støtte fra

Innovasjon Norge Logo
Slipper er støttet av Forskningsrådet

Slipper AS, Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo | Org nr 925 082 805 MVA