Betaler din bedrift for mye for strømmen?

Sannsynligvis, 9/10 gjør nemlig det – og det har vi lyst til å gjøre noe med. Vi hjelper dere med å finne en bedre avtale – helt gratis!

slipper illustrasjon pris

Det står (utrolig nok) verre til for bedrifter

Bedriftsmarkedet på strøm er enda mer kaotisk enn privatmarkedet. Det finnes over 100 strømselskap som tilbyr bedriftsavtaler, men de fleste ønsker ikke å vise frem egne priser og vilkår på hjemmesidene sine – det er vanlig å måtte ta kontakt for å få et tilbud. Dette gjør at det er både tidkrevende og vanskelig å sammenligne avtalene.

I tillegg er det ikke lovpålagt å opplyse om alle priselementer i bedriftsavtaler. Bedrifter kan lokke med spotprisavtaler med et lavt påslag, også tjener de dette inn igjen med å ta seg altfor godt betalt på el-sertifikater, regulering- og handelskostnader. I bedriftsmarkedet virker det dessverre som normen er dårlige vilkår, uforståelige priselementer og lange bindingstider. Det ønsker vi å gjøre noe med!

Slipper anbefaler

Spotpris-avtale

Vi anbefaler selvsagt kun avtaler uten skjulte priselementer og uten binding- og oppsigelsestid. 

Priser og vilkår

Påslag: 2,4 øre/kWh (inkl. el-sertifikater)
Månedsbeløp: 35 kr/mnd
Ingen skjulte kostnader
Ingen binding- eller oppsigelsestid

Noe vi skal se nærmere på?

Lurer du på om din bedrift har en god eller en dårlig strømavtale? Send oss en kopi av en nylig faktura til bedrift@slipper.no, så gjør vi gjerne et forsøk på å tyde den (strømselskapene pleier å gjøre denne jobben vanskelig). 

Det er selvsagt både uforpliktende og gratis.

Ta en kontroll av din bedrifts strømfaktura

Våre bedriftskunder er alt fra borettslag, sameier, kontorlokaler, idrettsklubber, restauranter – og til og med ett oppdrettsanlegg for laks. Kort fortalt – har du et organisasjonsnummer vil vi gjerne hjelpe deg!

Vi er på samme lag

Vi er på samme lag

Slipper er en helt uavhengig tjeneste.
Vi jobber for deg – og bare deg.

Med støtte fra

Innovasjon Norge Logo
Slipper er støttet av Forskningsrådet

Slipper AS, Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo | Org nr 925 082 805 MVA