Skip to main content

Hvordan bytte strømleverandør?

Med Slipper blir det enkelt å bytte strømleverandør. Vi finkjemmer markedet etter den laveste strømprisen, og bytter for deg – slik at du ikke trenger å gjøre noe som helst etter du har registrert deg hos oss. Prøv oss i dag.

Vi hjelper deg å bytte til en billigere strømleverandør.
Vi hjelper deg å bytte til en billigere strømleverandør.

Hvorfor Slipper?

 • Tjenesten sørger for at du alltid har de billigste strømavtalene.

 • Det eneste du trenger er å registrere deg.

 • Vi sender deg en spareslipp hver måned som viser hvor mye penger du har spart.

Les mer om oss i Slipper.

Ideen til Slipper kom etter at vi på egenhånd forsøkte å navigere oss frem til de beste og rimeligste strømavtalene. Det var ingen lett oppgave – og derfor startet vi Slipper.

Slipper er tjenesten for deg som ønsker å alltid få billigst mulig strømregning. Hver måned undersøker vi om det finnes et billigere alternativ for deg der ute, og bytter strømleverandør for deg, uten at du må løfte en finger. Den eneste forskjellen er at du sparer penger. Vi ønsker ikke at du betaler mer enn du må for strømmen din – og det fikser Slipper.

Gratis og uforpliktende

Å bli kunde hos Slipper er helt gratis. De månedene du ikke sparer penger er tjenesten helt gratis. Dersom Slipper mot formodning skulle velge feil, og din nye strømavtale er dyrere enn den du originalt hadde, betaler vi mellomlegget. De månedene vi sparer penger for deg tar vi halvparten av profitten.

Vi har ingen bindingstid, så dersom du ønsker å avslutte tjenesten går det raskt og enkelt.

Hvordan bytte strømleverandør? La Slipper ta seg av det.
Hvordan bytte strømleverandør? La Slipper ta seg av det.
 • Frame 36584

  Bytte strømleverandør så ofte som nødvendig

  Er det ikke penger å tjene, bytter vi heller ikke, og tar ikke betalt for tjenesten. Dersom vi bytter strømleverandør gir vi deg beskjed om ny avtale på e-post.

  Ofte stilte spørsmål

  Under finner du spørsmålene vi svarer på oftest som ikke er «hvordan bytte strømleverandør?». Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt her kan du titte på spørsmålssiden vår eller benytte deg av kontaktskjemaet vårt.

  Hvor lang tid tar det å bytte?

  Vi flytter deg til den nye leverandøren i løpet av 14 dagers tid, men som regel tar det kortere tid. Det er gratis å bytte strømavtale.

  Hvorfor er strømmen så dyr?

  De dyre strømprisene vi har i Norge for tiden kommer av flere årsaker:

  • Manko på gass og frykt for mangel på gassleveranser.
  • Tørke og lav fyllingsgrad i vannmagasinene
  • Mindre vind enn normalt nord i Europa.
  • Kostnaden som må betales i Co2-kvoter har gått opp.

  Må jeg lese av strømmen hver gang Slipper bytter til ny strømavtale?

  Så lenge du har en AMS-måler går avlesningen av strøm automatisk, og vi flytter deg fra din nåværende strømleverandør til din nye strømleverandør uten at du behøver å gjøre noe som helst.

  Slipper jobber hardt for å gi deg de billigste strømprisene.
  Slipper jobber hardt for å gi deg de billigste strømprisene.

  Får jeg fortsatt støtte til strøm hvis jeg bytter til Slipper?

  Absolutt. Støtten du mottar til strøm bestemmes av den gjennomsnittlige prisen for strøm i ditt prisområde. Derfor vil det fortsatt lønne seg å ha den beste mulige strømavtalen.

  Støtten du mottar trekkes automatisk fra regningen du mottar, så du trenger dermed ikke å foreta deg noe.

  Hvor mange leverandører av strøm finnes det i Norge?

  Det er et fritt marked på å levere strøm i Norge, og det er i overkant av 150 strømleverandører tilgjengelig her til lands. Noen eksempler på de mest kjente finner du under:

  Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

  Strømregningen er for all strømmen du benytter deg av i boligen din. Strømselskapene kjøper strøm på børsen Nordpool, og selger det videre til privatpersoner. Nettleie er regningen du får for vedlikehold og utbygging av strømnettet (strømmaster og kabler), og for frakt av strøm til stikkontakten din.

  Etter at strømselskap har åpnet for å tilby nettleie og strøm på en og samme faktura er det mange som tror at begge er en del av strømregningen, når det egentlig er to forskjellige produkter fra to forskjellige selskaper.

  Overlat strømregningen til oss.
  Overlat strømregningen til oss.

  Hvor mye sparer jeg ved å bytte til Slipper?

  Hvor mye man sparer ved å bli Slipper-kunde er kommer an på dine strømvaner. De viktigste faktorene som spiller inn er strømforbruket og hvor stor bolig du har. Kunder med små leiligheter sparer mindre, og kunder med store hus kan spare vesentlig mer.

  I 2021 sparte kundene våre i gjennomsnitt 3 708 kr.

  slipper

  Lurer du på noe?

  Ønsker du å vite mer om Slipper kan du titte innom spørsmålssiden vår, eller legge igjen en beskjed i kontaktskjemaet vårt, så kontakter vi deg på e-post. Når du har fått svar på det du lurer på, og liker det du leser kan du enkelt registrere deg hos oss: