Skip to main content

På tide å bytte strøm?

Som kunde hos Slipper trenger du ikke lenger å bekymre deg for hvor du finner den billigste strømavtalen. Vi finner den helt enkelt for deg, og bytter til den som sparer deg for mest mulig penger.
Hos Slipper får du billigere strømregninger ved å kun registrere deg.

Hvorfor Slipper?

  • Tjenesten sørger for at du alltid har de billigste strømavtalene.

  • Det eneste du trenger er å registrere deg.

  • Vi sender deg en spareslipp hver måned som viser hvor mye penger du har spart.

Det er en betydelig sum å spare på å jevnlig bytte strøm. Med over 150 tilbydere og flytende priser sier det seg selv at det er svært vanskelig å ha fullstendig kontroll på markedet. Derfor startet vi Slipper – tjenesten som gjør det enkelt å bytte strømleverandør, samtidig som du sparer penger.

Vi gjør det enkelt å bytte strømleverandør

Etter at du har registrert deg hos oss kan du trygt slippe rattet. Vi tar jobben med å saumfare markedet etter den billigste strømmen, uavhengig om du bor i et stort hus eller en mindre leilighet. Dersom det finnes en billigere strømavtale for deg der ute, finner vi den og bytter strømleverandør uten at du behøver å foreta deg noe som helst.

Dersom du ønsker å lese mer om strøm og strømpriser publiserer Forbrukerrådet en god del nyttig stoff om temaet.

Med Slipper vil du alltid få de mest gunstige strømavtalene.
Med Slipper vil du alltid få de mest gunstige strømavtalene.

Bruk pengene på noe gøy – ikke på unødvendig dyr strøm

Det finnes veldig mange morsomme ting å bruke penger på. Dyre strømregninger er absolutt ikke en av de. Som kunde hos Slipper vil du spare betydelige summer, som du heller kan bruke på sommerferier, julegaver og flere golfkøller. Det går raskt å bytte, som betyr at du kan allokere pengene til mer attraktive bruksområder med en gang.

Om oss i Slipper

Vi er tre skolekamerater som syns det var vanskelig å finne ut av et komplisert marked. Vi vurderte å starte vårt eget strømselskap, men i og med at det allerede fantes 150 av de bestemte vi oss for å tenke litt annerledes. Da vi begynte å betale våre egne strømregninger var dette tjenesten vi savnet – noe som gjorde det enkelt å navigere markedet og finne den billigste strømavtalen.

Vi må fortsatt lete etter den, men vi har i hvert fall gjort det mye enklere for den gjengse forbruker.

Slipper er helt gratis å bruke, og vi deler overskuddet når vi sparer penger for deg.
Slipper er helt gratis å bruke, og vi deler overskuddet når vi sparer penger for deg.

Lurer du på noe?

Ønsker du å vite mer om Slipper kan du titte innom spørsmålssiden vår, eller legge igjen en beskjed i kontaktskjemaet vårt, så kontakter vi deg på e-post. Når du har fått svar på det du lurer på, og liker det du leser kan du enkelt registrere deg hos oss: