På tide å bytte strøm?

Som kunde hos Slipper trenger du ikke lenger å bekymre deg for hvor du finner den billigste strømavtalen. Vi finner den helt enkelt for deg, og bytter til den som sparer deg for mest mulig penger

Vannkraft
Bytte strøm? Prøv Slipper, så slipper du å tenke på hvor du finner den billigste strømmen.

Hvorfor Slipper?

  • Tjenesten sørger for at du alltid har de billigste strømavtalene.

  • Det eneste du trenger er å registrere deg.

  • Vi sender deg en spareslipp hver måned som viser hvor mye penger du har spart.

Det er en betydelig sum å spare på å jevnlig bytte strøm. Med over 150 tilbydere og flytende priser sier det seg selv at det er svært vanskelig å ha fullstendig kontroll på markedet. Derfor startet vi Slipper – tjenesten som gjør det enkelt å bytte strømleverandør, samtidig som du sparer penger.

Vi gjør det enkelt å bytte strømleverandør

Etter at du har registrert deg hos oss kan du trygt slippe rattet. Vi tar jobben med å saumfare markedet etter den billigste strømmen, uavhengig om du bor i et stort hus eller en mindre leilighet. Dersom det finnes en billigere strømavtale for deg der ute, finner vi den og bytter strømleverandør uten at du behøver å foreta deg noe som helst.

Dersom du ønsker å lese mer om strøm og strømpriser publiserer Forbrukerrådet en god del nyttig stoff om temaet.

Med Slipper vil du alltid få de mest gunstige strømavtalene.
Med Slipper vil du alltid få de mest gunstige strømavtalene.

Bruk pengene på noe gøy – ikke på unødvendig dyr strøm

Det finnes veldig mange morsomme ting å bruke penger på. Dyre strømregninger er absolutt ikke en av de. Som kunde hos Slipper vil du spare betydelige summer, som du heller kan bruke på sommerferier, julegaver og flere golfkøller. Det går raskt å bytte, som betyr at du kan allokere pengene til mer attraktive bruksområder med en gang.

Om oss i Slipper

Vi er tre skolekamerater som syns det var vanskelig å finne ut av et komplisert marked. Vi vurderte å starte vårt eget strømselskap, men i og med at det allerede fantes 150 av de bestemte vi oss for å tenke litt annerledes. Da vi begynte å betale våre egne strømregninger var dette tjenesten vi savnet – noe som gjorde det enkelt å navigere markedet og finne den billigste strømavtalen.

Vi må fortsatt lete etter den, men vi har i hvert fall gjort det mye enklere for den gjengse forbruker.

Slipper er helt gratis å bruke, og vi deler overskuddet når vi sparer penger for deg.
Slipper er helt gratis å bruke, og vi deler overskuddet når vi sparer penger for deg.

Lurer du på noe?

Ønsker du å vite mer om Slipper kan du titte innom spørsmålssiden vår, eller legge igjen en beskjed i kontaktskjemaet vårt, så kontakter vi deg på e-post. Når du har fått svar på det du lurer på, og liker det du leser kan du enkelt registrere deg hos oss:

Ofte stilte spørsmål

Er spotpris billigst?

Fordelen med denne typen strømavtaler er at du ikke betaler mer enn det strømmen faktisk koster. Dersom markedsprisen er lav vil det gi deg en lav strømregning. Ulempen i disse dager er at strømprisen er alt annet enn lav. 

Spotprisavtaler følger den gjennomsnittlige prisen på kraftbørsen Nord Pool Spot, og har de seneste årene vært den billigste avtaleformen jevnt over.

Koster det penger å bytte strøm med Slipper?

Nei, å bytte strømselskap via Slipper er helt gratis. De månedene vi ikke sparer penger tar vi ikke betalt, de månedene vi mot formodning bytter til en dyrere strømavtale betaler vi mellomlegget, og de månedene vi sparer penger for deg deler du og Slipper summen som spares.

Må jeg gjøre noe med min nye avtale hos min nye strømleverandør?

Nei, vi tar hånd om alt dette for deg, og fakturaen vil dukke opp i nettbanken på samme måte som den forrige gjorde.

Er det lurt å velge fastpris?

Fastprisavtaler fra strømleverandører forsikrer deg om at prisen for strøm vil være kontinuerlig. Problemet med slike avtaler er at prisen er høyere enn du kunne fått et annet sted, og du ender opp med å betale for mye for strømmen.

Får jeg fortsatt støtte til strøm hvis jeg bytter til Slipper?

Absolutt. Støtten du mottar til strøm bestemmes av den gjennomsnittlige prisen for strøm i ditt prisområde. Derfor vil det fortsatt lønne seg å ha den beste mulige strømavtalen.

Støtten du mottar trekkes automatisk fra regningen du mottar, så du trenger dermed ikke å foreta deg noe som helst.

Med støtte fra

Innovasjon Norge Logo
Slipper er støttet av Forskningsrådet

Slipper AS, Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo | Org nr 925 082 805 MVA