Skip to main content

Endre strømleverandør med Slipper

Blir du kunde hos Slipper trenger du ikke å selv tenke på å endre strømleverandør for å få den beste prisen. Slipper følger med på markedet, og finner de beste strømavtalene for deg og din adresse.

Derfor bør du endre strømleverandør med Slipper:

  • Vi finner den beste avtalen for deg og din adresse
  • Spar penger! Få beskjed hver gang det lønner seg å endre strømleverandør
  • Slipper er en helt uavhengig og nøytral aktør, vi får ikke betalt eller samarbeider med noen strømselskaper
  • Du får full oversikt over strømforbruk, strømpriser og mer i appen
  • Bli varslet om strømavtalen skulle endre pris, aldri betal for mye igjen
  • Glem å finne frem målernummer og lange bestillingsskjema – bestill med et par klikk
Les mer om Slipper her.

Hvorfor bør du vurdere bytte av strømleverandør?

Ideen til Slipper kom etter at vi prøvde å finne frem til de beste strømavtalene. Det viste seg å være vanskeligere enn det hørtes ut som – og derfor startet vi Slipper. Slipper er en tjeneste som lar deg alltid ha den billigste strømavtalen uten å måtte gjøre noe som helst arbeid selv. Hos oss får du endre strømleverandør så ofte som nødvendig.
Det finnes mer enn 150 ulike strømselskap i Norge i dag, og enda flere strømavtaler. Å bytte strømleverandør kan ha mange fordeler. For det første kan du spare penger. Konkurransen i strømmarkedet betyr at ulike leverandører tilbyr veldig ulike priser og avtaler. Ved å nøye undersøke alternativene dine kan du finne en leverandør som tilbyr en bedre avtale enn din nåværende, og dermed redusere strømkostnadene dine.
Bytter du til en rimeligere strømavtale, som Slipper, vil du redusere strømkostnadene og frigjøre midler i husholdningsbudsjettet som kan brukes til andre viktige formål.

Endre strømleverandør med Slipper

Det er en betydelig sum å spare på å jevnlig få en ny avtale hos en ny strømleverandør. Med over 150 tilbydere og flytende priser sier det seg selv at det er svært vanskelig å ha fullstendig kontroll på markedet.
Etter at du har lastet ned appen og registrert deg får du en komplett liste med alle Norges avtaler rangert fra best til verst for din adresse. Vi tar jobben med å saumfare markedet etter den billigste strømmen, uavhengig om du bor i et stort hus eller en mindre leilighet, om du bor i Nord-Norge eller på Sørlandet. Dersom det finnes en billigere strømavtale for deg der ute, finner vi den til deg.
Regningen fra din nye strømleverandør får du direkte i nettbanken.
Slipper og våre kunder er alltid på samme lag. Vi er der for at strømprisen skal bli lavere måned til måned, som vi håper skal bli år til år!

Gratis og uforpliktende

Vi har ingen bindingstid, så dersom du ikke er fornøyd kan du si opp avtalen med en gang. Vi tar en liten betaling for appen, det er rett og slett for å drifte appen. I fremtiden håper vi på å kunne tilby appen helt gratis – da er vi avhengig av mange brukere, samt samarbeidspartnere og/eller bli finansiert ved donasjon (som Wikipedia, Signal o.l.).
I en tid hvor digital transformasjon og bærekraft er avgjørende, står Elhub som en bauta som sikrer at Norges strømmarked er klart for fremtidens utfordringer. Den fungerer som en bro mellom tradisjonelle strømleveringsmetoder og den neste generasjonens smarte strømløsninger. Med Elhub i kjernen av dette økosystemet, kan vi forvente en fremtid hvor strømforbruk og -leveranse i Norge er ikke bare mer effektivt, men også mer tilpasset forbrukernes individuelle behov og bærekraftsmål.

Hvor mye kan du spare?

Hvor mye man sparer på å endre strømleverandør avhenger av hver og ens strømforbruk, i tillegg til størrelsen på boligen du holder til i. Kunder med små leiligheter vil spare mindre, mens kunder med større boliger vil kunne spare betydelig mer.
Det vi kan fortelle er at siden 2024 har kundene våre spart i snitt 3 708 kroner i året.