Skip to main content

Endre strømleverandør med Slipper

Blir du kunde hos Slipper trenger du ikke å selv tenke på å endre strømleverandør for å få den beste prisen. Slipper følger med på markedet, og flytter strømavtalen din dersom det er penger å spare. 

Kraftlinjer
Slipper har full kontroll på strømmarkedet. Slapp av, og la oss gjøre jobben.

Derfor bør du velge Slipper:

  • Vi sørger for at du alltid har de billigste strømavtalene.

  • Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg.

  • Følg med på hvor mye du sparer med våre månedlige spareslipper.

  • Det er gratis å endre strømavtale og mye penger å spare på å bytte.

Les mer: Slipper for bedrift


Ideen til Slipper kom etter at vi prøvde å finne frem til de beste strømavtalene. Det viste seg å være vanskeligere enn det hørtes ut som – og derfor startet vi Slipper. Slipper er en tjeneste som lar deg alltid ha den billigste strømavtalen uten å måtte gjøre noe som helst arbeid selv. Hos oss får du endre strømleverandør så ofte som nødvendig.

Hvorfor bør du vurdere bytte av strømleverandør?

Det finnes mer enn 150 ulike strømselskap i Norge i dag, og enda flere strømavtaler. Å bytte strømleverandør kan ha mange fordeler. For det første kan du spare penger. Konkurransen i strømmarkedet betyr at ulike leverandører tilbyr veldig ulike priser og avtaler. Ved å nøye undersøke alternativene dine kan du finne en leverandør som tilbyr en bedre avtale enn din nåværende, og dermed redusere strømkostnadene dine.

Bytter du til en rimeligere strømavtale, som Slipper, vil du redusere strømkostnadene og frigjøre midler i husholdningsbudsjettet som kan brukes til andre viktige formål.

Endre strømleverandør med Slipper

Det er en betydelig sum å spare på å jevnlig få en ny avtale hos en ny strømleverandør. Med over 150 tilbydere og flytende priser sier det seg selv at det er svært vanskelig å ha fullstendig kontroll på markedet.

Etter at du har registrert deg hos oss kan du trygt slippe rattet. Vi tar jobben med å saumfare markedet etter den billigste strømmen, uavhengig om du bor i et stort hus eller en mindre leilighet. Dersom det finnes en billigere strømavtale for deg der ute, finner vi den og endrer strømleverandør uten at du behøver å foreta deg noe som helst.

Regningen fra din nye strømleverandør får du direkte i nettbanken.

Slipper lar deg endre strømleverandør automatisk.
Slipper lar deg endre strømleverandør automatisk.

Gratis og uforpliktende

Hos Slipper er det ingen bindingstid, så dersom du ikke er fornøyd kan du si opp avtalen med en gang. Slipper er en helt gratis tjeneste. De månedene vi ikke sparer noe, tar vi heller ikke betalt. Månedene vi mot formodning skulle bytte deg til en dyrere strømavtale enn du hadde fra før, betaler vi mellomlegget. 

De månedene vi sparer penger for deg sender vi en faktura på halvparten av overskuddet. Det er vårt tilbud, og sånn må det være for at vi skal kunne fortsette å finne de beste strømprisene for kundene våre.

Hvor mye kan du spare?

Hvor mye man sparer på å endre strømleverandør avhenger av hver og ens strømforbruk, i tillegg til størrelsen på boligen du holder til i. Kunder med små leiligheter vil spare mindre, mens kunder med større boliger vil kunne spare betydelig mer.

Det vi kan fortelle er at i 2021 sparte kundene våre i snitt 3 708 kroner.

slipper

Lurer du på noe?

Ønsker du å vite mer om Slipper kan du titte innom spørsmålssiden vår, eller legge igjen en beskjed i kontaktskjemaet vårt, så kontakter vi deg på e-post. Når du har fått svar på det du lurer på, og liker det du leser kan du enkelt registrere deg hos oss:

Ofte stilte spørsmål

Er spotpris billigst?

Fordelen med denne typen strømavtaler er at du ikke betaler mer enn det strømmen faktisk koster. Dersom markedsprisen er lav vil det gi deg en lav strømregning. Ulempen i disse dager er at strømprisen er alt annet enn lav. 

Spotprisavtaler følger den gjennomsnittlige prisen på kraftbørsen Nord Pool Spot, og har de seneste årene vært den billigste avtaleformen jevnt over.

Koster det penger å bytte strøm med Slipper?

Nei, å endre strømselskap gjennom oss er helt gratis. De månedene vi ikke sparer penger tar vi ikke betalt, de månedene vi mot formodning bytter til en dyrere strømavtale betaler vi mellomlegget, og de månedene vi sparer penger for deg deler du og Slipper summen som spares.

Må jeg gjøre noe med min nye avtale hos min nye strømleverandør?

Nei, vi tar hånd om alt dette for deg, og fakturaen vil dukke opp i nettbanken på samme måte som den forrige gjorde.

Er det lurt å velge fastpris?

Fastprisavtaler fra strømleverandører forsikrer deg om at prisen for strøm vil være kontinuerlig. Problemet med fastpris er at dersom prisene faller under den inngåtte pris, er du fastlåst til denne prisen ut kontraktens varighet

Får jeg fortsatt støtte til strøm hvis jeg bytter til Slipper?

Absolutt. Støtten du mottar til strøm bestemmes av den gjennomsnittlige prisen for strøm i ditt prisområde. Derfor vil det fortsatt lønne seg å ha den beste mulige strømavtalen.

Støtten du mottar trekkes automatisk fra regningen du mottar. Du trenger dermed ikke å foreta deg noe som helst.