Dyr strømregning? Bytt til Slipper

Strøm er dyrt om dagen – Slipper er tjenesten som alltid gir deg billigst mulig strømregning, uten at du trenger å tenke på bytte av strømleverandør. Prøv oss i dag.

Bytte strøm? Prøv Slipper, så slipper du å tenke på hvor du finner den billigste strømmen.
Det finnes over 100 strømleverandører i Norge. Slipper gir deg den billigste – hver måned.

Hvorfor du bør velge Slipper:

  • Hos Slipper får du de beste strømavtalene, hele tiden.

  • Slipper bytter til en billigere strømavtale uten at du må løfte en finger.

  • De månedene du ikke sparer noe er tjenesten helt gratis.

Unngå unødvendig dyr strømregning – hver måned

Uavhengig av om du bruker lite eller mye strøm, kan du spare vesentlig med kroner og øre ved å la Slipper velge strømleverandør for deg. Når du blir kunde hos oss, er det den siste avgjørelsen du trenger å ta hva gjelder strøm.

Vi bytter kun dersom kunden sparer på at vi bytter. De månedene vi bytter strømleverandør og sparer penger for deg, deler vi overskuddet. De månedene vi ikke bytter, og du ikke sparer noe, er tjenesten helt gratis. På den måten vil det alltid være profitabelt for deg som kunde, i tillegg til at vi kan fortsette å gi kundene våre den beste prisen per kWh for strømmen de bruker. Skulle vi bomme helt, og avtalen ender opp med å koste deg mer penger enn din tidligere, dekker vi mellomlegget enten som trekk på faktura eller direkte utbetaling. Vi garanterer at våre kunder ALDRI kommer dårligere ut ved å bruke våre tjenester.

Eksempler på strømleverandører i Norge:

Legg penger i sparegrisen i stedet for å bruke de på dyre strømregninger.
Legg penger i sparegrisen i stedet for å bruke de på dyre strømregninger.

Slik fungerer tjenesten

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg. Deretter kan du trygt slippe hendene fra rattet, og la Slipper finne den billigste strømmen for deg. Dette gjør vi hver eneste måned, og gir deg beskjed via e-post hver gang vi bytter strømleverandør. På denne måten kan du følge med på hvor mye penger du sparer ved å benytte deg av tjenestene våre. Hver måned sender vi deg en “spareslipp” på e-post, slik at du hele tiden har kontroll på hvor mye du faktisk sparer.

Det finnes mange hundre forskjellige strømavtaler i Norge. Vi følger med på alle sammen, hver eneste dag. Derfor vet vi alltid hvem som tilbyr kundene sine den billigste strømmen, og hjelper deg å få den beste avtalen.

Ønsker du å gjøre det selv?

Å følge med på strømleverandører er det mulig å gjøre selv. Vi deler gjerne tipsene våre dersom du ønsker det – Slipper er en tjeneste for de som ønsker å slippe.

Strømregning direkte i nettbanken

Faktura fra strømselskapene dukker opp i nettbanken din, uansett hvilket strømselskap vi bytter deg til. Du kan altså betale strømregning på faktura med ett enkelt tastetrykk, uten å fylle inn lange KID nr og bruke tid på manuelle betalinger. Det blir med andre ord enkelt og greit å betale strømregningen – den eneste forskjellen er at prisen blir lavere.

Fikk du regningen? Flott. Du har selvfølgelig muligheten til å sette opp avtalegiro dersom du ønsker det.

Følg med på hvor mye penger du sparer med spareslippen vi sender hver måned.
Følg med på hvor mye penger du sparer med spareslippen vi sender hver måned.

Hvor lang tid tar det før tjenesten starter?

Etter du har tatt steget og registrert deg hos oss kan det ta inntil 14 dager å gjennomføre strømbyttet, men som regel tar det ikke mer enn et par dager. Vi tar hånd om alt det praktiske.

Bruk pengene på det du vil – ikke på unødvendig dyr strøm

Det finnes utallige morsomme ting å bruke penger på. Dyre strømregninger er absolutt ikke en av de. Som kunde hos Slipper vil du spare betydelige summer, som du kan bruke på sommerferier, julegaver og flere golfkøller. Det går raskt å bytte, som betyr at du kan allokere pengene til mer attraktive bruksområder med en gang.

Slipper for bedrift

Dyre strømregninger har ikke vært bare vært tilfellet i privatmarkedet. Bedrifter har slitt med akkurat det samme, og kan også benytte seg av Slipper sine tjenester. Bedriftsmarkedet er litt annerledes – derfor ber vi deg sende en e-post til bedrift@slipper.no for å motta et tilbud fra oss. Vi ønsker også at du legger ved en kopi av en relativt ny faktura.

Bedriftslokaler
Slipper hjelper også bedrifter med høy strømregning.

Strøm og nettleie – hva er forskjellen?

Strømregningen er for all strøm du bruker. Strømselskapene kjøper strøm på børsen Nordpool, og videreselger det til kunder. Nettleie er regningen du får for vedlikehold og utbygging av strømnettet (kabler og strømmaster), og for transportering av strøm til stikkontakten din.

Nå som det har åpnet for at strømselskap kan tilby nettleie og strøm på samme faktura er det mange som tror at begge er en del av strømregningen, når det egentlig er to forskjellige produkter fra to forskjellige selskaper.

slipper

Lurer du på noe?

Ønsker du å vite mer om Slipper kan du titte innom spørsmålssiden vår, eller legge igjen en beskjed i kontaktskjemaet vårt, så kontakter vi deg på e-post. Når du har fått svar på det du lurer på, og liker det du leser kan du enkelt registrere deg hos oss:

Med støtte fra

Innovasjon Norge Logo
Slipper er støttet av Forskningsrådet

Slipper AS, Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo | Org nr 925 082 805 MVA